Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015
ΠΡΟΤΑΣΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ 200-300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
Και όμως γίνεται με μια απλή νομοθετική παρέμβαση.. ορίστε η πρόταση
--1. ΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΤΗΣ «ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ» -Κόστος ίδρυσης 1 ευρώ, ίδρυση αυθημερόν (δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό)

--2. Η ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ -Δηλαδή μια μόνο Ετήσια Εκκαθαριστική ΦΠΑ και απλοποιημένο Ε3 που θα προσαρτάτε στην ατομική φορολογική δήλωση  κάθε νέου (δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό)

--3. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΒΕ ΓΙΑ 2 ΕΤΗ -με δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (δεν επιβαρύνει ουσιαστικά τον προϋπολογισμό)

--4. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ (δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό)

--5. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ (δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό)

--6. ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΕΔΡΑ η ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ -Αν δεν χρειάζεται επαγγελματική έδρα υπάρχει σημαντική εξοικονόμηση προς όφελος του νέου επιχειρηματία (δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό)

--7. ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 100% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ (Ευρωπαϊκά κεφάλαια, δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό)

Αποτέλεσμα η μείωση της ανεργίας, η αύξηση του ΑΕΠ αλλά και μέσω της μείωσης των επιδομάτων ανεργίας εξοικονόμηση 200-300 εκατομμύρια ευρώ ετησίως υπέρ του Ελληνικού Κράτους. Το πιο σημαντικό όμως όφελος είναι ότι τα νέα παιδιά που θα ανοίξουν Νεανική Επιχείρηση θα μάθουν να είναι πραγματικοί μαχητές της ζωής από μικρή ηλικία.

Γ. Πρωτονοτάριος, Οικονομολόγος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσω e-mail :

info@capitalinvest.gr

TradingCenter.org

Σε ποιο κλάδο της Ελληνικής Οικονομίας πιστεύετε ότι πρέπει να στραφεί το ΕΣΠΑ κατά την περίοδο 2012-2015 ?

ΣΤΡΟΦΗ ΕΣΠΑ

POPULAR POSTS

Από το Blogger.